01869 320 320 sales@morleys.co.uk

Case Study:

Southglade 
Primary School

 

Location: Nottinghamshire  |  Institution: Primary School  |  Student Number: 420  

Date: August 2022

PROJECT SCOPE

The schools 1970’s building had been extended and a new teaching block and school offices had been built. These new spaces needed to integrate ICT elements and storage, alongside ergonomics and a neutral aesthetic.

How we delivered

A Story Wall with hideaway unit and display shelving were installed to create a focal point in the space, as well as providing essential display and storage. Curved bookworm boxes and seating made another nook that encourages children to sit down and browse.

An Enviro Daisy Table and Postura+ chairs completed the space and encourage collaborative, small group work.

Download this Case Study

Products we used

  • StoryWall® Hideaway
  • Bookworm Seat & Browser
  • Postura+ Chair
  • Enviro Daisy Table

“ During our initial meeting with the team at Morleys, we outlined our expectations for the refurbishment of our library space. The team worked quickly and professionally to ensure all our ideas were included in the final design.

The whole process was easy and stress free and resulted in a wonderful space where our children love to read. ”

We operate across the whole of the UK and are experts in understanding how educational spaces work.

Morleys Design can support you from the first design stages all the way through to end supply with our complete end-to-end service.

Speak to one of our expert furniture consultants today to discuss how we can help transform your space.

ROW1-1

This will close in 20 seconds