01869 320 320 sales@morleys.co.uk

Case Study:

Stamford Green
Primary School

 

Location: Epsom, Surrey  |  Institution: Primary School  |  Student Number: 720  

Date: March 2019

PROJECT SCOPE

Our brief was to supply and install fixtures and furnishings to the library.

How we delivered

One of the unique features of the installation is ‘The Well’; a centrally located rotunda within the library that provides both shelving to the outside wall and a secluded reading and listening space within.

The centre of The Well is a circular projection screen mounted within the floor. It provides and stimulating kaleidoscope of light and images. The seating is in two tiers with removable upholstered seat pads.

Download this Case Study

Products we used

Calypso Shelving
Landscape Curve Shelving Unit with Seating

We operate across the whole of the UK and are experts in understanding how educational spaces work.

Morleys Design can support you from the first design stages all the way through to end supply with our complete end-to-end service.

Speak to one of our expert furniture consultants today to discuss how we can help transform your space.